Boka stuga

  • höglekardalen lgh exteriör.jpg

    Höglekardalens moderna lägenheter vid fjällets fot.

  • Duveds semesterby 6.jpg

    Duveds Semesterby på vintern

I Åre finns många slags boenden varav den klassiska stugan är de som ligger mjukt inbäddad bland snötyngda granar och mäktiga fjäll.

När du bokar en stuga i Åre får du det härliga stugmyset på köpet. Packa ner några spel i väskan och umgås med familjen eller kompisgänget efter en lång dags skidåkning eller andra fjälläventyr.

Tre tips för dig som ska boka stuga i Åre under skidsemestern:

1. Sök på boende med ankomst söndag och avresa söndag.

Många stugor bokas veckovis där bytesdagen är söndagar, därför blir det ofta fler sökträffar under dessa perioder.

2. Helger är populärt. Åk till fjällen från söndag till torsdag, där hittar du fynden.

Många bokar sitt helgboende från torsdag till söndag. Därför finns ofta ledigt boende under övrig tid. Sök därför boende med ankomst söndag och avresa torsdag.

3. När alla andra är på jobbet eller i skolan: boka resa till fjällen.

Av naturliga skäl är det populärt att vara i fjällen under jul, sportlov och påsklov. Har du möjlighet och vill hitta prisvärda alternativ - åk vid andra tillfällen. Färre gäster i skidspåren och i skidbackarna ger samtidigt mer utrymme för dig själv.

Idag finns många olika slags stugor i Åre att boka: från den klassiska fjällstugan med retrofuru till nybyggda lyxstugor med öppen planlösning och stora fönster.

> Här bokar du stuga i Åre.

Fakta

Åre håller öppet året om med skidåkning på vintern och cykling och vandring på sommaren. Hit kan du resa för kulinariska upplevelser, för att ställa upp i motionslopp och tävlingar eller för många av de evenemang som anordnas under året.

Läs mer: resa till Åre.

Välj område

Stäng

Vad söker du?

Din sökning gav inga träffar. Försök igen!
Stäng