Boka hotell i Åre

  • fjällgården_03 foto mats lind.jpg

    Hotell Fjällgårdens mysiga rum i riktig fjällmiljö.

  • Enaforsholm_JonasKullman_1007_4334-(kopia).jpg

    Enaforsholm bjuder in till en fjällupplevelse utöver det vanliga. Bo i rum med hotellstandard.

  • spa_HolidayClub.jpg (1)

    Spa-hotell är lyxen för dig som vill gå från rummet till poolen i morgonrocken. Holiday Club har både bastuvärld och härliga spa-behandlingar.

När du bor på hotell i Åre kan du förvänta dig maximal fjällkänsla. Koppla av och varva ner och låt lugnet infinna sig i kroppen.

De flesta hotell i Åre är mysigt ombonade med mycket fjällkaraktär. Sjunk ner i djupa fåtöljer framför en brasa i loungen, njut av långa fjällfrukostar och sov gott om natten i sköna sängar.

Hitta bästa pris på hotell i Åre beroende på vilka datum du planerar att åka till fjällen. 

I Åre finns hotell i alla prisklasser beroende på var du vill bo men också när du vill resa till fjällen. Bland de stora hotellen, ofta öppna hela året, finns Holiday Club nere vid Åre strand, Copperhill Mountain Lodge på toppen av berget eller till exempel klassiska Tott Hotell, Hotell Fjällgården och Åregården.

Det finns också flera boenden med hotellstandard, där du somnar skönt i nybäddade lakan och vaknar upp till dukad frukost. Till exempel Pensionat Mullfjället, Camp Ånn och Enaforsholms Fjällgård.

På hotellen i Åre kan du allt oftare boka enstaka dygn, istället för att boka veckor eller långhelger. Det är särskilt bra på sommarsemestern när du kanske är på genomresa i Åre och vill kunna vara både spontan och flexibel med din bokning. På sommaren är det också väldigt billigt att bo på hotell i Åre, jämfört med de klassiska sportlovsveckorna under vintern.

Fakta

Åre håller öppet året om med skidåkning på vintern och cykling och vandring på sommaren. Hit kan du resa för kulinariska upplevelser, för att ställa upp i motionslopp och tävlingar eller för många av de evenemang som anordnas under året.

Läs mer: resa till Åre.

Välj område

Stäng

Vad söker du?

Din sökning gav inga träffar. Försök igen!
Stäng