Bubblan i Åre

  • Bubblan lägenheter Torglägenheten balkong o utsikt över torget (kopia).jpg

    Bubblan utsikt mot torget.

  • Bubblan lägenheter Annonsbild Bubblan.jpg

    Mitt på torget Nära lift, backar och byns restauranger och nöjesliv.

Bubblan är en fastighet med lägenheter för uthyrning mitt i centrala Åre.

Våra gäster är i första hand de som uppskattar att bo bekvämt, lättillgängligt och nära till allt. I våra lägenheter bor du ”mitt i smeten”. Detta till trots är boendet ändå lugt och ett perfekt alternativ till en stuga.


Vi som är värdar är boende på orten och vill ha personlig kontakt med dig som är gäst. Någon gång varje dag finns vi i fastigheten.

Lägenheterna är smakfullt inredda och mycket välutrustade; den matlagningsintresserade kan känna sig precis som hemma. Köksutrustningen är mycket bra - här finns praktiskt taget allt du kan tänkas behöva.

Ett femtontal TV-kanaler och DVD i samtliga lägenheter.

Lägenheterna erbjuder ett boende som har i stort sett ski-in/ski-out läge trots att dom ligger helt centralt i byn. Skidnedfarten från byns centrala backar avslutas vid torget, ca 150 meter från våra lägenheter. Bergbanan är den lift som finns närmast. Det är inte heller långt till VM6:an, World cup-liften eller kabinbanan.

Närhet till två livsmedelsbutiker med stora sortiment. Det finns också ett stort utbud av andra affärer och flera skiduthyrningar alldeles ”runt knuten”. Mer än ett dussintal olika restauranger når du inom högst fem minuters gångväg.

Välj område

Stäng

Vad söker du?

Din sökning gav inga träffar. Försök igen!
Stäng