Åre Petstore och Hundcafé

  • perus_petrol2.png
  • Café-bild.png

Åre Petstore är butiken där du hittar allt du kan tänka dig till din fyrbenta vän. Här erbjuds en härlig miljö för dig och din hund och bred kunskap om hundens beteende. Butiken har utrustning för alla äventyr till fjälls, som t.ex. dragselar från Sundpro, som sys i Åre, och värmande täcken från Pomppa. Vi har även svenskt kvalitetsfoder från Bozita Robur och giftfria leksaker för din hunds bästa. Det går även att ta del av hundträning i form av kurser, privatträningar och temakvällar. 

I hundcaféet erbjuder vi en härlig miljö för att umgås, ett noga utvalt sortiment till din fyrbente bästa vän och en bred kunskap inom hund som är värd att undersöka. Här kan du avnjuta en kaffe och gott hembakat fika. Hundar är självklart välkomna och här finns ingen prestige utan man kommer som man är. Umgås med din hund och träna den samtidigt att kunna slappna av i nya miljöer.

Vi erbjuder även hundträning i form av kurser, privatträningar och temakvällar. Vi vill träna hund på ett schysst sätt, erbjuda hundtillbehör med god kvalitet och servera supergott fika!

Fakta

Adress: Såå 406, 83797 Åre

Epost: info@arepetstore.se

Webbsida: arepetstore.se

Instagram: arepetstore

Välj område

Stäng

Vad söker du?

Din sökning gav inga träffar. Försök igen!
Stäng